Erre a termékre a kedvezménykódok és a hűségpontok nem érvényesíthetők.
Termékleírás
Ez egy automata fordítás. Látsz benne hibát? Tudasd velünk!
A BENAB BuonaNotte HR BIO matrac perforált maggal és HR-habbal optimális légáramlást, testregenerációt és izomlazítást biztosít alvás közben. Emellett egy fejlett BIO habréteget tartalmaz, amely a természetes olajoknak köszönhetően puhább és hajlékonyabb.
Az egyik oldalon elhelyezett kiváló minőségű kókuszlap által biztosított kettős merevségnek köszönhetően a különböző súlyú párok számára is alkalmas.
Az ALGUA SPIRULINA huzat Spirulina tengeri moszat kivonatokkal természetes vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak a bőrre. Az OEKO-TEX tanúsítvánnyal rendelkező huzat antibakteriális és ellenáll a penésznek, így kiváló higiéniát biztosít. Szükség esetén bármikor levehető és max. 60 °C-os hőmérsékleten kimosható.
Mutass többet
Fedezd fel a(z) BuonaNotte termékcsalád teljes kínálatát
Alapvető paraméterek
Matrac típusa
Hab, természetes
Keménység
Közepes keménységű, extra kemény
Matrac tulajdonságai
Levehető huzat, kétoldalas, antiallergén, zónás
Méretek és specifikus adatok
Hosszúság
200 cm
Szélesség
140 cm
Méret
140x200
cm
Súly
22 kg
Terhelhetőség
130 kg
Vastagság
23 cm
Zónák
7 zónás
Anyag és ápolás
Anyag összetétele és típusa
Algua
Anyag specifikáció
70% poliészter, 30% viszkóz
Ápolás
Mosás 60°C-on, rendszeres porszívózás javasolt
Töltőanyag
Hideghab, kókuszrost, BIO hab
BIO hab sűrűsége
40 kg/m³
Hideg hab sűrűsége
40 kg/m³
Egyéb paraméterek
Szín
Fehér
Sűrűség
300 g/m²
Alvási pozíció
Háton, hason, oldalon, váltakozó helyzetekben
Matrac kialakítása
Párok számára
Matrac szállításának módja
Tekercselt
Ágyrács típusa
Rögzített ágyrácshoz alkalmas, léces ágyrácshoz alkalmas
Származási hely
SK
A termék száma
1548636
Gyártó
BENAB TRADE spol. s r. o.
Termékkód
8588009479420
BENAB márka
A BENAB márka 1998 óta van jelen a piacon, és matracok széles választékát kínálja a gazdaságostól a luxus, innovatív modellekig. A legmodernebb technológiával és szakképzett munkatársak tudásával készülnek.